Aktuellt

Garmin Vivoactive – träningsklocka

Innan vi börjar titta på bra och dåliga punkter Garmin Vivoactive jag vill påpeka att detta inte är en översyn av produkten. Detta är helt enkelt en utrustning som jag använder varje dag, och är ett objekt som jag verkligen tycker om att använda. Av denna anledning kan du förvänta dig att jag kommer att försöka vara objektiv i hela denna artikel. Detta är en smartwatch som ser ut som en mycket attraktiv tränings klocka. Klockans yta har tre stora knappar och två andra knappar, en däckmätare, ett stoppur och en batteritids indikator. Om du kommer ihåg från vår översikt över själva klockan jag nämnde att Garmin ville ha en klocka som var lätt att använda, bekväm att bära, och en som skulle vara både funktionell och attraktiv.

Klockan ser ut som den kan bäras hela dagen, och det gör det. Urtavlan är runt och det har en tung känsla som gör att det ser professionellt och ändå känns det precis rätt på handleden. Denna klocka finns i två färger, silver och svart, och båda erbjuder flera olika färger, och stilar att välja mellan. Det finns några snygga stilar finns också. Det finns också några bra färger tillgängliga på konsumentsidan, som kan tilltala hardcore mode medvetna. Du kan köpa ytterligare tillbehör för klockan också. Ett tillbehör är GPS-adaptern, som låter dig använda din GPS-enhet för att ta emot vägbeskrivningar, tillryggalagda avstånd, m.m. Detta är ett utmärkt tillbehör att ha på din klocka. Klockan är också  en klocka. Det fungerar bra, och det känns skönt på handleden. Den är också kompatibel med Garmins webbplats, vilket innebär att du kan dra nytta av fri tillgång till mer än 400 sporter.

App funktioner och inställningar

Navigeringsfunktionerna saknas snarare, och de verkar inte förstå GPS-enheten. Men bilen kompatibilitet är mycket bra, och klockan är kompatibel med GPS i bilen. Garmin Vivoactive är en anständig klocka som kommer att fungera bra på många människor. Emellertid, Det har inte full GPS-funktioner som erbjuds av andra GPS-klockor. När det gäller att hitta korrekta tidbitar finns det några bra erbjudanden tillgängliga. Många människor kommer att föredra att gå för batteridrivna klockor, eftersom dessa inte förbrukar en hel del batteri, och kommer att ge dig mycket mer noggrannhet över klockor som kräver ständig uppmärksamhet från tillverkaren.

Det finns några bra klockor där ute som kommer att vara kompatibla med din Garmin, och majoriteten av de klockor som finns är mycket bra, och ger dig rätt mängd noggrannhet och räckvidd. Dessa klockor bör vara relativt billigt. Om du letar efter en klocka bör du definitivt överväga Garmin Vivoactive. Jag rekommenderar det starkt och kommer förmodligen att rekommendera det till andra också. Jag kommer dock säga att klockan har vissa brister, men om du använder den på rätt sätt och komma överens med det, kommer det att hjälpa dig mycket i många aspekter av ditt liv.

Detta är en bra sida projekteffekt.se om shopping.