Aktuellt

Stigande bolåneräntor för småföretag

Ekonomin för företag växer inte, varken när det gäller företagets priser, bolåneräntorna eller småföretag låneräntor. Det har blivit nästan omöjligt för ett hem-baserade företag att lyckas när det gäller att få kapital. Det har blivit omöjligt att få de medel som krävs för att växa ett hem-baserade företag att öka sin lönsamhet. Faktum är att framtiden för hem-baserade företag hotas när de går från att vara enstaka arbete och tjäna pengar till två gånger verk och massor av arbete i tre tid arbete och så vidare. Du förstår, för varje dollar som du sätter i ekonomin, regeringen tar ungefär trettiofem cent. Detta gäller särskilt för småföretagssektorn.

Anledningen till att de hem-baserade företagen inte växer som de borde vara på grund av vad de har gjort under de senaste åren. När allt kraschade bostadsmarknaden, och nu är vi i en lågkonjunktur. Det innebär att antalet arbetslösa har ökat.  När räntorna stiger och kreditkort och bostadslån blir dyrare, människor hamnar låna mer än de behöver. De hamnar med en del skulder, som de inte kan betala, även om de inte har råd att betala. Sedan hamnar de inte kunna betala skulden, och måste ta till standard på lån eller utestängning på hemmet. Tyvärr har detta satt många människor i konkurs och deras företag har gått ner i rören. Samtidigt har människor förlorat sina hem på grund av dessa ständigt ökande räntor, och nu har den federala regeringen även skärpt utlåning förordningar, vilket gör det svårt för nya företagare att få sina första bostadslån.

Skulder och betalningsproblem

Detta innebär att de verkligen lider av två olika uppsättningar av problem när det gäller deras verksamhet. Medan de har problem med att betala tillbaka inteckningar och deras skulder verksamhet, är deras hem kommer att avskärmas. Detta är mycket olyckligt för dem som inte kan göra sina månatliga betalningar. Men de flesta människor vet inte hur man hanterar sig själva ekonomiskt, och därför inte kan kontrollera sina dåliga krediter poäng, men ändå måste använda kreditkort och andra typer av dåliga krediter lån för att kunna göra sina betalningar. Orsakerna till de sänkta räntorna för småföretag lån och deras inteckningar är inte kända, förutom att vi lider av någon form av allvarlig brist på pengar och det kan vara den främsta orsaken till det. Kanske dollarns värde av pengar har minskat sedan kollapsen av bostadsmarknaden och kraschen i ekonomin. Kanske finns det för mycket pengar i ekonomin, så det finns inte tillräckligt med jobb. Även om detta verkar vara lite av en gåta, är det verkliga problemet att vår ekonomi inte kommer att gå tillbaka till det normala tills kreditkrisen är löst.

Vi måste hitta ett sätt att skapa fler arbetstillfällen och återgå till det normala och stabilisera ekonomin. Något måste göras innan det går överst och gör att priserna stiger igen. Först då kan ekonomin föras tillbaka till vad den var före kreditkrisen. Fram till dess, förväntar sig att priserna fortsätter att stiga som de gjorde före krisen och hålla ett mycket vakande öga på din ekonomi.

Besök denna sida borsinvestering.se om ekonomi för vidare information.