Aktuellt

Olja din uteplats

Olja uteplats däck regelbundet för att ge liv i den. Allt du behöver är en timme eller två i veckan, när du får tid.

livet levs ute på din uteplats. Om du har oljar trä och vårdar uteplatsen, kommer din uteplats var favorit platsen  under sommaren. Om du inte gör detta, den fukt som bildas kommer att göra trät att expandera och när den gör det, kommer det att spricka. Sprickorna gör att vatten absorberas i träet vilket gör att värmen kommer ut. Genom att olja däcket, sprickorna minskas, och luftrummet får öka, vilket kommer att innebära mer naturlig ventilation för ditt däck.

Medan saker förutom olja däck kan göras, rekommenderar jag att du gör detta först och främst, för att hålla ditt däck ser bra ut. Kom ihåg att ditt däck är din privata oas. Så, ge det lite omsorg och kärlek är allt som betyder något. Slutligen, glöm inte att när du olja däcket, måste du också behandla smuts på däckgenom tvättning och spoling. Detta för att hålla skräp från ytan och för att hålla jorden som har samlats in från att bygga upp under däcket från att bli tung och släpa ner den. Det hela är ganska enkelt, men ibland kan det kännas som om du gör en hel del arbete. Jag vet att jag gjorde först, men efter några månader, fann jag mig verkligen njuta av skönheten i mitt däck.

När du lär dig att olja uteplats däcket och några av hemligheterna med korrekt underhåll, kommer du att upptäcka att du inte ens kommer att tänka på att sätta ett lager vax på däck. Och ditt däck kommer att se ut som det just kom från affären.

Besök denna sida diyblogg.se för hantverkstjänster.