Aktuellt

Öka läsekretsen för nyheterstidningar

Lokala tidningar är förmodligen det mest effektiva sättet att nå ut till din publik. När du har en liten grupp lokala läsare som är särskilt intresserade av dina produkter och tjänster, kan de lätt kontaktas av dig för att göra din marknadsföringskampanj. Detta gäller särskilt om du har en lista över prenumeranter. Tidningar är bra på att rikta sin läsekrets. Regeringen vill nog att din tidning ska veta om deras program, till exempel. Din lokala tidning vet förmodligen vad din regering gör och kan vara användbart. De får nog en hel del flack från dig regeringen och din kommunfullmäktige, så de bör vara mycket villiga att hjälpa till.

Marknadsföring

Din lokala tidning kommer förmodligen att användas för att använda pressmeddelanden och andra former av marknadsföring. De förmodligen inte kommer att tänka på reklam som en ny idé. Du bör också överväga att använda deras lokala nätverk. Du bör se till att de är villiga att ge upp sin läsekrets till dig. Annonser är en självklar idé för att marknadsföra ditt företag. Online-annonser är ganska billiga, men är fortfarande sannolikt att kosta dig en massa pengar. Faktum är att onlineannonser tenderar att kosta mycket mer än tryckta annonser. Du kan anlita någon att skriva en  professionellt skrivet försäljningsbrev att placera på din tidnings förstasida, eller att lämna in till din lokala tidningen. Ett bra brev med en bra rubrik och ett bra intro kommer att få dig några beställningar, vilket är allt du behöver för att fortsätta göra detta.

Försök att inkludera ditt namn i alla dina annonser. Du kan lägga upp dem på din lokala tidnings webbplats, eller till och med på Facebook. När en läsare ser ditt namn på en tidningsannons är det troligt att de är intresserade av dina produkter och tjänster. En annan trevlig sak om att ha en e-postlista är att du kan skicka ut ett nyhetsbrev ungefär en gång i månaden. När du har en e-postlista, kan du göra en massa pengar bara från att skicka ut marknadsföring brev till dina abonnenter.

näringsbevakning.se finns en rad information so handlar om trädgård.