Aktuellt

Anmäl dig till en löptävling

Ett av de snabbaste sätten att börja komma i form är att göra en tävling springa eller gå runt motion. Det kan vara mycket lätt att hitta en övning klass i ditt område där du kan göra detta. Det finns gott om fördelar med att springa eller gå. Dessa inkluderar att öka din puls, bränna kalorier och minska stressnivåer. Detta gäller även om du har varit lämplig i flera år.

Om du för närvarande lider av ett allvarligt hälsoproblem, kan det vara klokt att diskutera planen om tävling med din läkare först. Detta kan hjälpa honom eller henne att avgöra om det är säkert för dig att göra det. Dessutom kan det hjälpa dem att avgöra den bästa typen av motion för dig.

Utmana dig själv

Ett lopp är ett roligt sätt att njuta av ett träningspass och gör dig redo för en lång sikt. Om det är något som du inte har gjort tidigare, kan du ha svårt att börja rätt. När du lär dig att tävla kan du välja fler utmanande lopp tills du hittar en som passar dig bäst.

Tävlingar kan också hjälpa dig att bygga upp en längre kör eller promenader program som du kan fortsätta. Precis som du utvecklar en träningsrutin kan du också utveckla en hälsosam och aktiv livsstil. Du kan tävla nästan vilken sträcka du vill. Naturligtvis kommer det att bero på längden på loppet som du deltar i.

Tävlingsdag är en annan viktig dag för löpare eller vandrare. Dagen innan du tävlar kommer förmodligen att vara den bästa dagen i ditt liv. Som löpare eller rullator, kommer du att se fram emot spänningen i tävlingsdagen. Du kommer att springa eller gå hårt, försöker springa eller gå så långt du kan på tävlingsdagen.

Det bästa sättet att njuta av dagen innan ett lopp är att tävla på kortare avstånd. Det blir lättare för dig att komma ut genom dörren på tävlingsdagen och att inte vara så nervös. Detta är särskilt bra för dem som har försökt att förbereda sig i månader eller år för att försöka göra sig redo för ett maraton eller halv maraton.

När du planerar att tävla springa eller gå runt, se till att du planerar framåt. Du måste hitta en kurs som har varit väl etablerad och som du är bekant med. Du måste också vara säker på att tävlingsschemat ger tillräckligt med tid att gå. Det bör också finnas i en rimlig takt för dig att avsluta inom tidsfristen.

Kom ihåg att du tävlar mot andra som gör samma sak. De kan vara mycket snabbare än du och de kommer att vara de i ledningen. Det är fortfarande möjligt att få en bra tid och att vara i ledningen. Det enda som kommer att begränsa dig är den tid du tilldela för loppet.

Om du vill prova att springa eller gå runt, hittar du många lopp som erbjuder det. Att utmana sig är   ett bra sätt att få en bra start på ditt nya träningsprogram. Ta dig tid att titta på de platser som erbjuder denna typ av händelse så att du kan bestämma vilket lopp som är bäst för dig.

Vissa lopp kan deltagarna både köra löpning eller promenad runt är inte svårt att göra. Du behöver bara hitta den plats där du kan göra det.

Besök denna sida för mer information om motion och hälsa.